ایجاد منطقه
این فرم به شما امکان ایجاد و نصب اختیاری منطقه جدید در این سیستم را می دهد. شما باید حداقل نام منطقه را وارد کنید ، که باید منحصر به فرد باشد و فقط از حروف و اعداد تشکیل شده باشد. فهرست پوشه های منطقه می تواند انتخاب شود ، اما پیش فرض معمولاً بهترین است.

از آنجا که هر منطقه معمولاً به یک رابط شبکه خصوصی برای سرور خود احتیاج دارد ، می توانید آدرس IP آن را در این فرم وارد کنید ، و رابط واقعی را که به آن محدود است را انتخاب کنید. همه مناطق به طور خودکار دارای یک رابط حلقه برگشتی مجازی مانند lo0:1 هستند که نیازی به پیکربندی دستی نیست.

اگر بعد از ایجاد نرم افزار سیستم منطقه را انتخاب کنید ، منطقه جدید بلافاصله آماده استفاده خواهد شد. اما ، اگر می خواهید دایرکتوری های بسته را اضافه یا تغییر دهید ، ممکن است اکنون نصب نکنید زیرا این امر مانع از ایجاد این تغییرات می شود.

دایرکتوری های بسته نیز می تواند بر روی این فرم مشخص شود ، که قبل از نصب منطقه اضافه می شوند. دایرکتوریها /lib ، /platform ، /sbin و /usr همیشه به طور خودکار در هر مناطق جدید گنجانده می شوند.